AI konferanse

Interesserer du deg for nyskapende teknologi? AI+ er en årlig todagers AI konferanse om anvendt kunstig intelligens med flere spennende temaer. Kjøp billett i dag!

AI+ er en internasjonal digital konferanse som arrangeres årlig og tar opp ulike temaer innen kunstig intelligens (KI). Den første konferansen gikk av stabelen i september 2020, den neste er satt til mai 2021. 

 

Målet med konferansen er å gi både norske og internasjonale miljøer en plattform for å dele sin kompetanse og møte deltakernes nysgjerrighet om kunstig intelligens, innovasjon, digitale systemer og datastyrt økonomi. AI+ skal også skape en naturlig arena for næringer der bruken av AI kan integreres med forretningsformål, networking og innovasjon. 

artificial-intelligence-i-naringslivet
AI+ – en årlig konferanse om kunstig intelligens

AI+ er en årlig AI konferanse  som hvert år tar opp mange nye og spennende temaer. Blant disse er:

 

  • Miljø og bærekraft

  • Helse, etikk, lover og forskrifter

  • “Smart City” og mobilitet

  • AI-aktiverende teknologi

  • Å bruke AI til gode formål

 

Konferansen arrangeres av Smart Innovation Norway, eSmart Systems, Institutt for energiteknikk (IFE) og Halden kommune, i samarbeid med Cluster for Applied AI. 

Inspirerende talere

Hvert år samler konferansen flere talere som har inspirerende historier å dele. De jobber i innovative selskaper og har oppnådd imponerende resultater innenfor disse temaene. Konferansen ledes hvert år av en vert eller vertinne som har med seg et lag av talere, fordelt på to dager.

Blant de som står på talerstolen i 2021 er Norges statsminister Erna Solberg, samt eksperter fra store selskaper og organisasjoner som Digital Norway, Snapchat, AI Sweden, Smart Innovation Norway, Equinor og eSmart Systems. 

 

Heldige publikummere får også høre fra en innovasjonsprofessor fra NHH, en professor fra University College Cork, samt fagfolk fra Kolonial.no, Posten Norge, Capgemini, Telenor og Cloudera.

konferanse-om-kunstig-intelligens
Hvorfor følge med på AI?

AI, eller kunstig intelligens (KI), er datasystemer som alene klarer å gjennomføre oppgaver som ellers ville krevd menneskelig intelligens. Et eksempel på dette som de fleste av oss kjenner til er teknologien bak Apples Siri – et program som kjenner igjen stemmer, ord og setninger og kan svare på spørsmål. 

 

Dette er et tema som er relevant for de fleste av oss, og som vi alle burde vite mer om, men spesielt for de i næringslivet er informasjon om dette voksende feltet svært verdifullt. Hovedgrunnen til dette er kommersialisering gjennom store investeringer i denne teknologien og hvor drastisk den har forbedret seg på kort tid. 

 

AI-teknologi skal kunne hjelpe deg med alt fra analyse og datahåndtering, markedsførings- og salgsautomatisering, annonsering, prognoser og planlegging, verktøy for maskinlæring, kunnskapsformidling og mye, mye mer. 

Meld deg på årets AI konferanse

Vær tidlig ute med å bestille billetter til AI+ 2021. Vi tilbyr egne priser for studenter, slik at så mange som mulig kan delta på årets mest spennende digitale foredrag. 

 

Ønsker du å vite mer om AI+ og årets konferanse innen AI? Kontakt oss på info@aiplus.no eller klikk deg inn på våre sosiale medier. Velkommen til en ny og innovativ verden!

  • Facebook
  • LinkedIn